Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ
ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΦΙΝΙΩΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Η ΛΑΦΙΝΑ»

 Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015  και ώρα 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο γραφείο του Συλλόγου μας στα Πετράλωνα, Τριών Ιεραρχών 62.

Παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Σταυρούλα Κοριμέντζα ευχήθηκε σε όλους ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.

 Συνεχίζοντας η Πρόεδρο έκανε τον απολογισμό  των πεπραγμένων για τη χρονιά που πέρασε, αναφέροντας τις δραστηριότητες – δράσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος τόσο  στην Αθήνα όσο και το καλοκαίρι στο χωριό, καθώς επίσης και άλλα θέματα προς ενημέρωση των μελών του Συλλόγου.
Κατόπιν, παρουσιάστηκε από την ίδια και από την Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου, ο οικονομικός απολογισμός του  παρελθόντος έτους.

  Κλείνοντας την Γ.Σ. η Πρόεδρος αναφέρθηκε σε μελλοντικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και δράσεις που θα υλοποιήσει ο Σύλλογος μέσα στο νέο έτος.

  Κατά την έναρξη της διαδικασίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των συγχωριανών που έφυγαν από κοντά μας την χρονιά που μας πέρασε.

 Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, προσφορά της Όλγας Ήμελου την οποία και ευχαριστούμε.

Όπως κάθε χρονιά, τηρώντας μία άτυπη παράδοση, τα πρώτα κομμάτια προσφέρθηκαν στο μεγαλύτερο και στο μικρότερο ηλικιακά μέλος του Συλλόγου που παρευρισκόταν στην εκδήλωση.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου αντάλλαξαν ευχές, συνομίλησαν μεταξύ τους και βρέθηκαν ξανά για λίγες ώρες μαζί.

 Το φλουρί και το κόσμημα (σταυρός) που αντιπροσώπευε το κέρδισε ο Θέμης Αντωνίου, ένα από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου μας, στον οποίο το ΔΣ ευχήθηκε πάντα καλή τύχη και υγεία.


 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν δώρα στα παιδιά – προσφορά του Συλλόγου και διατέθηκε το ημερολόγιο για το 2015, το οποίο φέτος έχει δημιουργηθεί εξ’ ολοκλήρου από τις ζωγραφιές των παιδιών που συμμετείχαν στη σχετική δράση του Συλλόγου τον Αύγουστο που μας πέρασε στη Λαφίνα.


Θερμές ευχαριστίες  σε όλους όσους παρευρέθησαν όπως επίσης και σε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος

Σ. Κοριμέντζα


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου