Σάββατο 21 Μαρτίου 2015


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μας

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, στη ταβέρνα «Τα Βαρέλια» στο Μεταξουργείο την Κυριακή 8 Μαρτίου.
Ημέρα της γιορτής της Γυναίκας η 8η Μαρτίου και μοιράστηκαν από το Δ.Σ. τριαντάφυλλα και ευχές σε όλες τις γυναίκες κατά την προσέλευσή τους στον χώρο της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση κύλισε με πολύ κέφι και χορό από τους παρευρισκόμενους  που παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής και των αρκετών απωλειών συγχωριανών μας φέτος, συνεχίζουν να στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλα  τα μέλη του, τους συγχωριανούς και τους φίλους του  που ανταποκρινόμενοι  στην πρόσκληση διασκεδάσαμε ξανά όλοι μαζί.
Ιδιαίτερα δε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά
την κα Βάσω Τσιούνη πρόεδρο της Αδελφότητας Παχτουριωτών και τον κο Βασίλη Βασιλάρα Αντιπρόεδρο της Αδελφότητας Παχτουριωτών  που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με τηλεφωνικό μήνυμα την μέρα του χορού  εκ μέρους του Συλλόγου του Αετού και του Παντελή Τσάκαλου ενημερωθήκαμε πως δεν ήταν δυνατή η παρουσία τους στην εκδήλωση μας λόγω του θλιβερού συμβάντος του θανάτου του Αετιώτη Ηλία Τσάκαλου. Μας ευχήθηκαν καλή διασκέδαση και επιτυχία στην εκδήλωση και προσέφεραν 100 ευρώ προς ενίσχυση του συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε πολύ και κατανοούμε απόλυτα τους λόγους που τους κράτησαν μακριά μας φέτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η λαχειοφόρος αγορά με πολλά και καλά δώρα. Οι λαχνοί πουλήθηκαν, όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό – άλλωστε αυτές οι εκδηλώσεις είναι από τις πιο σημαντικές πηγές εσόδων για το Σύλλογό μας, για να μπορεί να καλύπτει τα λειτουργικά του έξοδα και να υποστηρίζει τις δραστηριότητες του και στην Αθήνα και στο χωριό.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και τους επαγγελματίες, που βοήθησαν με την προσφορά τους την λαχειοφόρο αγορά καθώς και τους καλλιτέχνες και τους μουσικούς που πλαισίωσαν την όμορφη αυτή εκδήλωση.

Να είμαστε όλοι καλά συγχωριανοί και φίλοι, να ανταμώνουμε και να διασκεδάζουμε όλοι μαζί

        ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
                                                                   Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Φωτογραφίες από την εκδήλωση


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου