Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2016

Το μεσημέρι  της Κυριακής 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ» η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας  καθώς στο κάλεσμα της διοίκησης ανταποκρίθηκαν πολλοί φίλοι, Λαφινιώτες και μη, που με την ενεργή παρουσία τους έστειλαν το μήνυμα ότι στηρίζουν τον σύλλογο και τις προσπάθειες που καταβάλλει.

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και το γλέντι με πολύ κέφι που ακολούθησε, εδραιώνουν και δικαιώνουν την πεποίθηση ότι πρέπει να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, για να κρατήσουν ζωντανή την επικοινωνία μεταξύ των συγχωριανών.

Η Πρόεδρος του συλλόγου, Βέττα Σωκ. Κοριμέντζα, ευχαρίστησε τους παριστάμενους στην εκδήλωση για την συμμετοχή τους και φέτος και όλους αυτούς που στηρίζουν ποικιλοτρόπως την κάθε προσπάθεια του Δ.Σ. όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαιτέρως την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η  Βάσω Τσιούνη πρόεδρος, ο Βασίλης Βασιλάρας Αντιπρόεδρος και ο Άρης Λάκκας Ταμίας της Αδελφότητας Παχτουριωτών, εκ μέρους του Συλλόγου του Αετού ο Παντελής Τσάκαλος και ο Κώστας Βασιλάρας από τον Λαογραφικό Όμιλο «ΗΛΙΔΑ» που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα. Οι λαχνοί πουλήθηκαν όλοι, ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν σε αυτό και ιδιαιτέρως αυτούς που ενώ δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση υποστήριξαν την προσπάθεια αγοράζοντας λαχνούς.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και τους επαγγελματίες, που βοήθησαν με την προσφορά τους την λαχειοφόρο αγορά καθώς και τους καλλιτέχνες και τους μουσικούς που πλαισίωσαν την όμορφη αυτή εκδήλωση.


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου