Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου πάνω στο νερό!

 

1. CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND RESORT, Maldives
Στο 5στερο Conrad Maldives Rangali Island Resort, θα μείνετε σε μία από τις 50 βίλες που είναι χτισμένες σε ξυλοπόδαρα – μερικά μέχρι και 500 μ. από την θάλασσα – με θέα τη λιμνοθάλασσα και τον Ινδικό Ωκεανό. Μπορείτε επίσης να πάρετε το δείπνο σας στο Ithaa Undersea Restaurant, το οποίο είναι 16 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας παρέα με τη θαλάσσια ζωή.

2. BANYAN TREE PHUKET, Phuket
Αυτό το 5στερο διεθνούς φήμης ξενοδοχείο στο Phuket συνορεύει με τη θάλασσα του Andaman. Περιτριγυρισμένο από νερό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τους ήχους της λιμνοθάλασσας και με την δική τους ιδιωτική πισίνα που περιβάλλεται από καρύδες.

3. Atlantis The Palm, Dubai
Αυτό το θέρετρο πέντε αστέρων, βρίσκεται στο Palm Jumeirah του Ντουμπάι, στο νησί φοίνικα σε σχήμα ακριβώς όπως η ακτή Jumeirah. Το θέρετρο είναι μια καλή επιλογή για τους ταξιδιώτες που αναζητούν διακοπές με δράσεις στο νερό. Έχει θαλάσσιο χώρο προβολής και ένα κέντρο καταδύσεων για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε μαθήματα scuba και εκδρομές.

4. Mandalay RESORT BAY, Λας Βέγκας
Το Mandalay Bay Resort στο Λας Βέγκας έχει περιγραφεί ως «το θαλάσσιο παραδεισένιο νησί», παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη μέση της ερήμου της Νεβάδας. Το θέρετρο τεσσάρων αστέρων είναι χτισμένο πάνω σε έντεκα στρέμματα παραλιακού εδάφους και έχει τρεις πισίνες, ένα ποτάμι, μια πισίνα για ενήλικες και μία πισίνα 1,6 εκατ. γαλόνια νερού και άμμου και είναι ιδανική για surf.

5. THE PALACE OF THE LOST CITY, South Africa
Όσοι θέλουν διακοπές γεμάτες δράση και περιπέτεια, το παλάτι της χαμένης πόλης είναι το ιδανικό μέρος γι΄ αυτούς. Το ξενοδοχείο ναυαρχίδα των Sun City βρίσκεται μέσα σε 25 εκτάρια βοτανικής ζούγκλας και το περιβάλλον περιλαμβάνει καταρράκτες, λίμνες και πολλά άλλα.

6. ATLANTIS ROYAL TOWERS, Bahamas
Το 4στερο ξενοδοχείο Atlantis Royal Towers βρίσκεται στο Paradise Island στις Μπαχάμες και καταλαμβάνει 171 στρέμματα του νησιού. Το θέρετρο έχει σχεδιαστεί γύρω από το μυθικό θέμα της χαμένης ηπείρου της Ατλαντίδας και διαθέτει το μεγαλύτερο καζίνο της Καραϊβικής.

7. LE MERIDIEN BORA BORA, French Polynesia
Οι επισκέπτες του Le Meridien που βρίσκεται στο γνωστό νησί Bora-Bora θα νομίζουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο. Και ίσως να βρίσκονται όντως! Tο 4ρων αστέρων ξενοδοχείο, αποτελείται από 99 διακοσμημένα σε τροπικό στυλ μπανγκαλόου και το πάτωμά τους είναι γυάλινο, έτσι ώστε να μπορούν να δουν την θαλάσσια ζωή που βρίσκεται από κάτω.

8. MARINA BAY HOTEL SANDS, Σιγκαπούρη
Για μια διαφορετική εμπειρία θα πρέπει να πάτε στο 5στερο Marina Bay Sands Hotel στη Σιγκαπούρη. Αυτό το ξενοδοχείο έχει χαρακτηριστεί ως αριστούργημα χάρη στο «Sky Park», το οποίο είναι μια μεγάλου μεγέθους πισίνα που βρίσκεται στην κορυφή των τριών πύργων του ξενοδοχείου και εκτείνεται 65 μέτρα πιο μακριά, με θέα στον κόλπο του Mandalay και τη θάλασσα.

9. Hilton Auckland, Νέα Ζηλανδία
Το Hilton Auckland έχει σχεδιαστεί ώστε να μοιάζει με κρουαζιερόπλοιο και κυριολεκτικά περιβάλλεται από τα νερά του λιμανιού Waitemata. Τα δωμάτια είναι σαν καμπίνες κρουαζιερόπλοιου με καμπύλα τοιχώματα και παράθυρα από το πάτωμα ως το ταβάνι.

10. GRAND HOTEL BAY Navidad ISLA, Μεξικό
Το Grand Bay Hotel στο Isla Navidad έχει πανοραμική θέα του ειρηνικού και τα βουνά. Το 4,5  αστέρων ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε έναν προστατευμένο ορμίσκο στο Isla Manzanillo του Navidad και μπορεί να υπερηφανεύεται για την ιδιωτική μαρίνα και την παραλία του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου