Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011


Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
Περιγραφή: http://troktiko.eu/wp-content/uploads/troktiko_266060_0.jpeg"ΔΙΟΡΙΣΕ" ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!


Περιγραφή: http://troktiko.eu/wp-content/uploads/troktiko_266060_1.jpeg
Περιγραφή: http://troktiko.eu/wp-content/uploads/troktiko_266060_2.jpegΚι όμως είναι αληθινό!
Γράφει ο Στέφανος Χίος
Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαϊωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος, ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, "διορίστηκε" στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.
Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα "νόμιμου" ρουσφετιού, εάν η κυρία Παπαϊωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α. πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή σύνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί "μεταφοράς" των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο.
Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.
Το θέμα δημοσιεύεται στην εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
και όπως του πρέπει θα θαφτεί από όλα τα ΜΜΕ.
Και να φανταστούμε ότι ο «μέγας» πολιτικός Λοβέρδος, πριν από μία εβδομάδα έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες: "1 εκ. δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ. Έλληνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου