Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Ετήσιες αποδοχές αγωνίστριας...

400.000 ευρώ το χρόνο, τα ...µιστά της αγωνίστριας

230.000 ευρώ ο ßασικός µισθός της επιτρόπου Μ. Δαµανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης, χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κ.λπ... Παρόλα αυτά παίρνει και ßουλευτική σύνταξη κανονικά!!! 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ...ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΥΝ 50.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.000 ΕΥΡΩ!!! 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!! 
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ!!! 
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ"...

Ο ßασικός µισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τοµέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι ...λαµßάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για "έξοδα στέγασης" - δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
 
Η (αριστερή) κα Δαµανάκη όµως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαµßάνει επίσης 3.391 (καθαρά) µηνιαίως ως ßουλευτική της σύνταξη και ακόµη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 µήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!! 

Και ßέßαια δεν υπολογίζουµε τυχόν..έσοδα από τη θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όµιλος Ελληνικής Τεχνοδοµικής - Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κ.λπ. 

Και ερωτώ: 

1. Στους καιρούς που ζούµε, δε θα 'πρεπε η «αριστερή» κα Δαµανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της ßουλευτικής της σύνταξης; 
Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουµε, αφού τώρα θα την πληρώνουν οι Γερµανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη µισθοδοσία τους;;;) 

2. Πότε λήγει, κα Δαµανάκη, το χρέος του Έλληνα που µοχθεί για να πληρώνονται τα µισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως "επαναστάτρια του Πολυτεχνείου;" 
Στεγαστικό να 'χαµε πάρει για να σας τα χρωστάγαµε από το '73, θα το 'χαµε ξοφλήσει σήµερα, εσάς όµως και το γνωστό παρεάκι των "αγωνιστών", συνεχίζουµε να σας πληρώνουµε!!! 

Έλλην (ßαναύσως) φορολογούµενος, 
ούτε ψηφοφόρος, 
ούτε κατευθυνόµενος, ούτε ßλαξ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου