Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Καλημέρα σε όλους τους επισκέπτες μας....

Σήμερα γιορτάζουν

Του Ασώτου

Το απόφθεγμα της ημέρας

Εκείνοι που παίρνουν τα περισσότερα απ' τη ζωή δεν είναι αυτοί που έζησαν έναν αιώνα, αλλά αυτοί που έζησαν κάθε λεπτό. Κολέτ

Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Ιχθείς
Η σημερινή σύνοδος του Ερμή με τον Άρη δημιουργεί δυναμισμό, εγρήγορση και αποφασιστικότητα. Είναι μία καλή ευκαιρία απόψε να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς και να πετύχεις τους σκοπούς σου.
 
Ιχθείς (20/2-20/3)

Πολύ γλυκείς και ευαίσθητοι, προικισμένοι με μία ξεχωριστή διαίσθηση, είναι πάντα ικανοί να κατανοούν πάρα πολύ καλά τα άτομα που τους περιβάλλουν, αλλά πολύ συχνά πέφτουν σε αλαζονεία. Γι αυτό, εσύ πρέπει να τους προτρέψεις να γίνουν πιο λογικοί και να προσγειωθούν, εξηγώντας τους ότι όταν κάνουν λάθη μερικές φορές, δεν το κάνουν από κακία αλλά από επιπολαιότητα.Ο Ιχθύς είναι ο δεκτικός τύπος στο ζωδιακό κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα δείξει πλήρη κατανόηση στα ανθρώπινα λάθη ή αδυναμίες και θα συμπαρασταθεί ζεστά και συμπαθητικά σχεδόν πάντοτε. Είναι ευαίσθητος στον πόνο των συνανθρώπων του και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Η συμπόνια θα τον φέρει πολλές φορές, αντιμέτωπο με περιθωριακά άτομα, όπου μπορεί να εμπλακεί και ο ίδιος σε περίεργες δραστηριότητες. Ο Ιχθύς συχνά ταλαντεύεται μεταξύ αμαρτίας και αγιοσύνης. Η διαίσθηση και η διόραση είναι αρετές που έχει ή μπορεί να καλλιεργήσει. Αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει χωρίς πολλές λογικές εξηγήσεις το περιβάλλον του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου