Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Καλή βδομάδα. Και επίσημα Άνοιξη από σήμερα... Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού. Ημέρα της ποίησης η σημερινή...

Κριός: 21/3 - 20/4

Απρόσμενες αλλαγές, ξαφνικές ευκαιρίες και αναθεώρηση σκέψεων και αποφάσεων θα φέρει σήμερα η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό. Η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση για ανανέωση.

   Γενικά έχει ένα τρόπο να συμπεριφέρεται αρκετά υπεροπτικά, πιστεύει ότι είναι άριστος σε κάθε θέμα. Μην τον μεταχειριστείς με αλαζονεία, προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός απέναντί του και μην περιορίζεις ποτέ το χώρο δράσης του. 
  Ο Κριός είναι το βρέφος του ζωδιακού κύκλου. Ο εμψυχωτικός, εύθυμος και αθώος χαρακτήρας του, τον κάνουν ευχάριστο σαν φίλο ή σαν παρέα. Ο ρόλος του αρχηγού - όπως το κριάρι στο κοπάδι - είναι στη φύση του. Η έμφυτη ανοιξιάτικη ορμή του είναι ο λόγος που δύσκολα θα συγκρατήσει τα βιαστικά λόγια του και τις γρήγορες πράξεις του, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες. Υπερενεργητικός και δραστήριος, δεν θα τον δείτε να κάθεται ούτε στιγμή. 
   Είναι ιδεαλιστής, βάζει μεγάλους στόχους και δεν τον ενδιαφέρει πόσο θα κουραστεί για να τους πετύχει. Ατρόμητος μαχητής της ζωής θα ορμήσει σε δύσκολες μάχες, χωρίς πληρωμή, αρκεί να πάρει το τρόπαιο της νίκης. 
  Προσφέρει την βοήθειά του απλόχερα σε όσους την χρειάζονται, όμως χρειάζεται την ηθική αναγνώριση. Ένα ευχαριστώ του είναι αρκετό για να πάρει την επιβεβαίωση της σωστής έκφρασής του. Η αχαριστία τον πληγώνει και τον εξοργίζει. 
  Αν κατανοήσετε αυτή την φύση του, τότε θα καταλάβετε ότι δεν το κάνει από κακία, αλλά γιατί η αδρεναλίνη του είναι λίγο περισσότερο ανεβασμένη από το φυσιολογικό. Δεν θα αργήσει να σας κάνει πρόταση γάμου, αλλά σαν σύζυγος θα είναι λίγο δικτάτορας για σας και πολύ φιλελεύθερος για τον εαυτό του. Μπορεί να έχει πάνω από ένα γάμο στο ενεργητικό του, γιατί παρασύρεται εύκολα από τον αυθορμητισμό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου