Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Γράφουν λίστες με αιτήματα οι Τρικαλινοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...


Φακέλους με τα προβλήματα του νομού Τρικάλων και λίστες με τα εκκρεμή έργα ετοιμάζουν οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής.
  Συγκεκριμένα οι βουλευτές... Χρ. Χάιδος, Xρ. Μαγκούφης και Σούλα Μερεντίτη, καθώς και ο γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ Αχ. Μανούρας και άλλα στελέχη έχουν κληθεί να συμμετέχουν σε ευρεία κομματική σύσκεψη για την Θεσσαλία που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Μαρτίου στην Ιπποκράτους.
  Τα τρικαλινά στελέχη αναμένεται να αναδείξουν μια σειρά από ζητήματα όπως τα έργα υποδομών με την ολοκλήρωση των οδικών δικτύων (Τρικάλων-Λάρισας, Τρικάλων-Πύλης, Αχελώος κλπ).
  Επίσης στην ατζέντα θα τεθούν και ζητήματα που αφορούν τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, την ανεργία, το περιβάλλον, την υγεία, τον πολιτισμό και τουρισμό.
  Οι περιφερειακές συσκέψεις που διοργανώνει για όλες τις περιφέρειες της χώρας το ΠΑΣΟΚ είναι μια κίνηση της ηγεσίας του κόμματος, ώστε να πάψουν οι «γκρίνιες των βουλευτών και των περιφερειακών στελεχών που ζητούν την υλοποίηση έργων στις περιοχές τους.
  Για να δούμε... τα αιτήματα θα τεθούν επί τάπητος από τους Τρικαλινούς  βουλευτές, το ζήτημα είναι αν και πόσα απ’ αυτά θα ικανοποιηθούν…
ΠΗΓΗ: trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου