Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Απίθανα και όμως αληθινά!!!

Τρελαμένος Γαύρος.
Ο τύπος είναι Ολυμπιακός μέχρι το κόκκαλο! Ντυμένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού, έχει βάψει τα πρόβατα και το τσοπανόσκυλό του ερυθρόλευκα.

Τα στάνταρ ασφαλείας είναι λίγο χαμηλά, αλλά τη δουλειά του την κάνει. 

Νύφη με τα όλα της.
Αμφιβάλλω αν κατάφερε ο παπάς να συγκρατήσει τα μάτια του πάνω στο Ευαγγέλιο.


Η μπαγκαζιέρα της φωτογραφίας είναι συνδυασμός τροχόσπιτου και τυπικής μπαγκαζιέρας. Έχει μικρό δωμάτιο και ό,τι άλλο χρειάζεστε για μια εκδρομή στην εξοχή.


Ρολόι τοίχου ιδανικό για τύπους που τους αρέσουν τα μαθηματικά. Οι ώρες γράφονται με τη μορφή ριζών, κλασμάτων, δεκαδικών, δυνάμεων κ.λπ.



Ο σημαντικότερος φάκελος αρχειοθέτησης, που κάθε καλά οργανωμένος εργασιακός χώρος θα πρέπει να έχει.









Μύκονος Car Wash. Για όσους βαριούνται να πλύνουν τα αυτοκίνητά τους, υπάρχει λύση. Παίρνετε το καράβι, πάτε στη Μύκονο, παρκάρετε στο λιμάνι και περιμένετε να σηκωθεί κύμα. 




Κάνε εγγόνι να δεις καλό! Το εγγονάκι έχει ανέβει στην ταράτσα, έχει γεμίσει έναν κουβά με νερό και τον αδειάζει στο κεφάλι του ανυποψίαστου παππού του. 



Αν ήταν όλες οι τουαλέτες έτσι, τότε όλοι οι άντρες θα έπλεναν τα χέρια τους με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. 



Μουλαροκίνητο και χωρίς κλιματισμό. Όποτε δεν εξυπηρετεί επείγον περιστατικό, λειτουργεί και ως λεωφορείο.



Έχετε προετοιμάσει από το προηγούμενο βράδυ τοστάκι για να το πάρετε μαζί σας στη δουλειά, το βάλατε στο ψυγείο στο γραφείο και όταν έρχεται η ώρα να το απολαύσετε, αντιλαμβάνεστε ότι κάποιο συνάδελφος το έχει φάει!!! Πολύ εκνευριστικό, έτσι δεν είναι; Ορίστε λοιπόν η λύση στο πρόβλημα αυτό! 




Αυτοκινούμενη μπυραρία. Απολαμβάνετε την μπύρα σας και παράλληλα κάνετε πετάλι για να πάτε σπίτι σας, χωρίς να κινδυνεύετε από αλκοτέστ, αφού οδηγάει η barwoman. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου